Resultaten voor waterfles bobble

waterfles bobble
 
De Bobble: een tijdje later Liesjelogthet.
Een paar maanden geleden schreef ik over de aankoop van een waterfles met ingebouwd koolstoffilter: de Bobble. Sindsdien heb ik de fles vrijwel dagelijks gebruikt. Hij gaat mee naar mijn werk, waar hij standaard op mijn bureau staat. Overall bevalt het wel, maar ik heb enkele puntjes van aandacht die ik graag met jullie deel.
waterfles
Waterflessen: alle topmerken: Waterfles Bobble nog niet te koop.
mrt 08 reply retweet favorite. Waterfles Bobble nog niet te koop. Verkoopprijs met korting. De Bobble is een super populaire waterfles die de wereld aan het veroveren is. Hij is prachtig vormgegeven en leuk met alle kleuren die beschikbaar zijn.
pianostemmer eindhoven
Albert Heijn.
charleroi
De Bobble waterzuiverende waterfles.
Pasgeleden heb ik een Bobble waterfles 550 ml gekregen om mee te nemen op mijn reis door Aziƫ. Deze waterfles had ik speciaal op het internet gegoogled om te kijken of het echt de moeite waard was om te vragen en ik verbaasde mij over de werking.
daikin
Geflest en getest Your Ambassadrice.
Inmiddels komen er steeds meer vriendelijke alternatieven voor de waterfles op de markt. Ik heb een aantal van deze nieuwe hippe flessen getest, lees hier wat ik heb geflest en getest. Bobble gefilterd plastic. Qua looks is de Amerikaanse Bobble voor mij de winnaar.
Bobble Archives Waterflessenwinkel.
Waterfles met fruitfilter. Bobble is een Amerikaans merk die herbruikbare flessen en thermosflessen produceert. Dit doen zij sinds 2010, ze zijn begonnen met Bobble classic de waterfles met filter! De Bobble is een herbruikbare waterfles die filtert wanneer je drinkt.
Bobble waterfles YouTube.
De Bobble waterfles is een stijlvolle en herbruikbare fles, die water filtert terwijl je drinkt. De Bobble bevat een recyclebare koolstoffilter, wat chloor en andere organische bacterien uit het kraanwater verwijdert. Bobble verbetert de kwaliteit van het drinkwater! Bobble is bedoeld als alternatief voor alle niet herbruikbare plastic waterflesjes.
Review: De Bobble, nuttig of vooral een onding? IKBENIRISNIET.
Haha ik had ook een Bobble lila, so fashionable, maar dat zuigen aan dat ding man het gaat nog steeds over een waterfles ja. niet te doen! Dus nu recycle ik AH flesjes voor een maand en dan neem ik een nieuwe.
Review: de Bobble waterfles Palace of Bliss.
Ik ging opzoek naar een waterfles die bij mij past en ik kwam uit bij de Bobble. De Bobble is een waterfles met filter, die gemaakt is van gerecycled plastic. De filter bevat koolstof, wat onzuivere stoffen uit het water aantrekt.

Contacteer ons