Resultaten voor bobble filter waterfles

bobble filter waterfles
 
bol.com Bobble Filter Waterfles 0.5 l Lavendel.
Geschreven bij Bobble Filter Waterfles 0.5 l Zwart. Het idee van de bobble vond ik leuk, een hervulbaar flesje dat wat steviger is dan degene die je in de supermarkt koopt. Dat er een filter in zit maakte mij niet zoveel uit.
pedicure groesbeek
Waterfles kopen BESLIST.be o.a. Bobble, Dopper online.
Bobble Filter Blauw 1ST. Het filter maakt water schoon en fris doordat al het chloor en andere onaangename onzuiverheden uit het kraanwater worden verwijderd. Het filter is 300x te gebruiken afhankelijk van model Bobble en past op alle formaten Bobble flessen. Waterfles 1 Liter Prijs per 6 Stuks 90xH340mm.
tirol hotel
Bobble waterfles YouTube.
De Bobble waterfles is een stijlvolle en herbruikbare fles, die water filtert terwijl je drinkt. De Bobble bevat een recyclebare koolstoffilter, wat chloor en andere organische bacterien uit het kraanwater verwijdert. Bobble verbetert de kwaliteit van het drinkwater! Bobble is bedoeld als alternatief voor alle niet herbruikbare plastic waterflesjes. Elk filter staat gelijk aan 300 waterflesjes.
radiator horizontaal
De Bobble: een tijdje later Liesjelogthet.
Een paar maanden geleden schreef ik over de aankoop van een waterfles met ingebouwd koolstoffilter: de Bobble. Sindsdien heb ik de fles vrijwel dagelijks gebruikt. Hij gaat mee naar mijn werk, waar hij standaard op mijn bureau staat. Overall bevalt het wel, maar ik heb enkele puntjes van aandacht die ik graag met jullie deel. Mijn Bobble in onderdelen. Onderhoud van de Bobble. De Bobble mag niet in de vaatwasser. Het flesje zelf en het doorzichtige dopje dat het geheel afsluit kun je wassen met een sopje. Maar het gedeelte met de filter kun je alleen met heel heet water schoonmaken.
waterfles dopper
Review: De Bobble, nuttig of vooral een onding? IKBENIRISNIET.
Ik heb al jaaaaaren een herbruikbare fles zonder filter, want inderdaad, kraanwater is zo al voldoende gefilterd en gezuiverd. En ik moet me geen ongeluk zuigen en drukken om te kunnen drinken. Reageer op deze reactie. juni 7, 2013 op 0833.: Ik vond hem in Australie super handig, daar hebben ze erg veel chloor in het water en het smaakte door de bobble beter. Ik heb hem in Australie achtergelaten, kreeg hem niet meer mee en ik mis hem niet eigenlijk. Reageer op deze reactie. juni 7, 2013 op 0905.: Haha ik had ook een Bobble lila, so fashionable, maar dat zuigen aan dat ding man het gaat nog steeds over een waterfles ja.
waterfles
Bobble Waterfles met Filter 055, L kopen? Bestel bij fonQ.
Als de temperaturen hoog oplopen, wil je vaak maar één ding: verkoeling. Gelukkig zijn er genoeg producten die helpen om de hitte te overleven. Bobble Waterfles met Filter 055, L. Bobble Waterfles met Filter 055, L. Bobble Waterfles met Filter 055, L.
Waterbobble, waterfles met filter.
Introductie video Waterbobble. Zwart, Wit, Oranje, Magenta, Navy, Lavendel, Blauw, Rood, Groen. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Bobble Tags: kunststof waterflessen, 550ml, bobble, Fles met filter, Kunststof, water bobble, water fles, waterbobble. Lifestraw Go bottle waterfles met filter. Dopper waterfles groen.
Geflest en getest Your Ambassadrice.
Inmiddels komen er steeds meer vriendelijke alternatieven voor de waterfles op de markt. Ik heb een aantal van deze nieuwe hippe flessen getest, lees hier wat ik heb geflest en getest. Bobble gefilterd plastic. Qua looks is de Amerikaanse Bobble voor mij de winnaar. Ligt lekker in de hand, simpel design, transparant ik hou er van als ik kan zien wat er in zit, ik ben zon meisje wat niet in water gaat waar je de bodem niet kunt zien. Het filter ziet er grappig uit en door de verschillende kleurtjes kan je kiezen voor de kleur die jij het leukst vindt.

Contacteer ons