Zoeken naar waterfles met filter bobble

waterfles met filter bobble
 
Waterfles kopen BESLIST.be o.a. Bobble, Dopper online.
Wilt u elke dag voldoende water drinken maar lukt dat niet altijd? Met deze waterfles met fruit filter wordt genoeg water drinken per dag een stuk makkelijker! U maakt hiermee uw eigen gezonde drankje. Zo krijgt u heerlijk verfrissend fruitwater. Bobble Filter Blauw 1ST.
waterfles
De Bobble: een tijdje later Liesjelogthet.
Een paar maanden geleden schreef ik over de aankoop van een waterfles met ingebouwd koolstoffilter: de Bobble. Sindsdien heb ik de fles vrijwel dagelijks gebruikt. Hij gaat mee naar mijn werk, waar hij standaard op mijn bureau staat. Overall bevalt het wel, maar ik heb enkele puntjes van aandacht die ik graag met jullie deel. Mijn Bobble in onderdelen. Onderhoud van de Bobble. De Bobble mag niet in de vaatwasser. Het flesje zelf en het doorzichtige dopje dat het geheel afsluit kun je wassen met een sopje. Maar het gedeelte met de filter kun je alleen met heel heet water schoonmaken.
jouw zoekmachine
Waterbobble, waterfles met filter.
Introductie video Waterbobble. Zwart, Wit, Oranje, Magenta, Navy, Lavendel, Blauw, Rood, Groen. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Bobble Tags: kunststof waterflessen, 550ml, bobble, Fles met filter, Kunststof, water bobble, water fles, waterbobble. Lifestraw Go bottle waterfles met filter. Dopper waterfles groen.
horloge dames
bol.com Bobble Filter Waterfles 0.5 l Lavendel.
Bobble Waterfilterfles 0.5 l Blauw. Bobble Waterfilterfles 550 ml Met Draa. Bobble Waterfilterfles 550 ml Met Draa. Bobble filter grijs 2-pack. Bekijk de hele lijst. Bobble Waterfles Filter 1 stuk Rood. Verkoop door bol.com. Bobble Waterfles Filter 1 stuk Blauw.
Bobble Waterfles met Filter 055, L kopen? Bestel bij fonQ.
Als de temperaturen hoog oplopen, wil je vaak maar één ding: verkoeling. Gelukkig zijn er genoeg producten die helpen om de hitte te overleven. Bobble Waterfles met Filter 055, L. Bobble Waterfles met Filter 055, L. Bobble Waterfles met Filter 055, L.
Review: De Bobble, nuttig of vooral een onding? IKBENIRISNIET.
Al bij al ben ik wel erg tevreden, ik heb nu al meer dan 6 maand geen plastic flesjes meer gekocht ik deed ook al weken met zon flesje, maar toch. Misschien tijd voor Bobble om hun flesjes/filters te verbeteren! Reageer op deze reactie. la merlette blanche. juni 7, 2013 op 0827.: Ik vind de Bobble ook nogal overbodig. Ik heb al jaaaaaren een herbruikbare fles zonder filter, want inderdaad, kraanwater is zo al voldoende gefilterd en gezuiverd. En ik moet me geen ongeluk zuigen en drukken om te kunnen drinken. Reageer op deze reactie. juni 7, 2013 op 0833.: Ik vond hem in Australie super handig, daar hebben ze erg veel chloor in het water en het smaakte door de bobble beter. Ik heb hem in Australie achtergelaten, kreeg hem niet meer mee en ik mis hem niet eigenlijk. Reageer op deze reactie. juni 7, 2013 op 0905.: Haha ik had ook een Bobble lila, so fashionable, maar dat zuigen aan dat ding man het gaat nog steeds over een waterfles ja.
Bobble waterfles YouTube.
De Bobble waterfles is een stijlvolle en herbruikbare fles, die water filtert terwijl je drinkt. De Bobble bevat een recyclebare koolstoffilter, wat chloor en andere organische bacterien uit het kraanwater verwijdert. Bobble verbetert de kwaliteit van het drinkwater! Bobble is bedoeld als alternatief voor alle niet herbruikbare plastic waterflesjes. Elk filter staat gelijk aan 300 waterflesjes.

Contacteer ons