Meer resultaten voor bobble fles

bobble fles
 
De Girlscene redactie aan de Water Bobble Girlscene.
Hij ziet er leuk uit, heeft een mooie vorm én super goed voor het milieu. De Water Bobble is niet zomaar een fles, het filtert water schoon doordat al het chloor en andere onaangename onzuiverheden uit kraanwater worden verwijderd. Ook is de Bobble recyclebaar.
bobble waterfles
De waarheid over waterflesjes Dance Talk.
Bobble sport is een nieuwe variant op de bestaande bobble en meer afgestemd op de wensen van sporters. Er kan 750ml in, heeft een handige vaste dop om de bobble mee te nemen en deze fles van deze versie kan wel in de vaatwasser.
dopper fles lekt
Ellouisa: Review Bobble infuse waterfles.
Review Bobble infuse waterfles. Alweer een tijdje geleden kreeg ik 2 van deze Bobble infuse waterflessen opgestuurd. 1 voor mijzelf en 1 om weg te geven aan jullie. Ik wilde hem eerst natuurlijk even testen en heb er vanalles in gedaan, water natuurlijk, maar ook water met een smaakje bijv munt en limoen, limonade en ik heb het filtertje uitgeprobeerd. En ik ben erg tevreden over de fles!
kroonluchter kopen
De Bobble: een tijdje later Liesjelogthet.
Het lastige van het concept van de bobble is volgens mij dat het niet besmettingen uit het water filtert. Dus als je m gebruikt in een land waar het kraanwater van minder betrouwbare kwaliteit is en denkt dat de bobble hierbij helpt dan is dat vervelend en in enkele situatie link. Bobble is daar niet heel duidelijk in, suggereert toch wel meer te doen. De fles is ontwikkeld om met name chloorsmaakjes uit het water te halen.
rabenhorst sapkuur
Bobble waterflessen online kopen Bobplaza.
Bobplaza biedt je het volledige assortiment aan Bobble waterflessen. Of je nu op zoek bent naar een kleine Bobble 385 ml, een Bobble Sport of een grote Bobble 1 liter, bij ons vind je het allemaal! Bobble Filter Magenta 2 pack.
wasmachine
Bobble waterfles YouTube.
Published on May 21, 2012. De Bobble waterfles is een stijlvolle en herbruikbare fles, die water filtert terwijl je drinkt. De Bobble bevat een recyclebare koolstoffilter, wat chloor en andere organische bacterien uit het kraanwater verwijdert. Bobble verbetert de kwaliteit van het drinkwater!
Water Bobble online kopen l Vitaminstore.nl.
De koolstof in het filter verwijdert chloor en organische verontreinigingen uit het kraanwater. De Bobble verbetert zo de kwaliteit van iedere slok water die je neemt. De Bobble fles is een mooi vormgegeven alternatief voor alle niet-herbruikbare petflesjes, die slecht zijn voor het milieu en voor je portemonnee.
Bobble Fles Filter Roze 550ML voordelig online kopen De Online Drogist.
Bobble is een mooi vormgegeven alternatief voor alle niet herbruikbare plastic waterflesjes.Elke filter staat gelijk aan 300 waterflesjes. Voor het beste resultaat raden we je aan om je filter te vervangen na 2 maanden of 150 liter, oftewel 300 volle Bobbles. Heeft u een vraag over Bobble Fles Filter Roze 550ML?
WaterBobble 550 ml Vitaminstore.nl.
Op dinsdag 28 augustus 2012 beantwoord door klantenservice: De filter van de WaterBobble 500 ml kan het beste in de vuilnisbak gegooid worden. Bobble fles vullen. Op maandag 27 augustus 2012 vroeg Martine: Hallo, Ik heb net een bobble fles gekocht.

Contacteer ons