Meer resultaten voor bobble fles

bobble fles
 
bol.com Bobble Filter Waterfles 0.5 l Lavendel.
Bobble geeft om jou en je omgeving. Bobble is een stijlvolle en slimme manier om elke druppel water die je drinkt nog lekkerder te maken. Bij deze fles loopt het water door een koolstoffilter waardoor het chloorwater uit het kraanwater verwijderd wordt.
dopper schoonmaken
De Bobble waterzuiverende waterfles.
Elke keer smaakte het water dat ik uit de fles dronk heerlijk fris en zonder bijsmaak. Maar hoe werkt de Bobble nu precies? het koolstoffilter van Bobble verwijdert organische bacteriƫn uit kraanwater en voldoet aan de NSF International Standard 42 voor chloor, smaak en geurvermindering.
horloge dames
Bobble Waterfles met Filter 055, L kopen? Bestel bij fonQ.
De Bobble is een stijlvolle en herbruikbare fles die water filtert terwijl je drinkt. Dat komt door het ingenieuze recyclebare koolstoffilter. De koolstof in het filter verwijdert chloor en andere vervuiling uit het kraanwater. Bobble verbetert zo de kwaliteit van iedere slok water die je neemt.
mkb tankpas
Bobble Archives Waterflessenwinkel.
Het koolstoffilter van bobble verwijdert organische bacterien uit kraanwater en voldoet aan de NSF International Standard 42 voor chloor, smaak en geurvermindering. Daarna is het assortiment uitgebreid met waterkannen, thermosflessen, flessen met fruit filters. De Bobble Jug, Bobble Infuse, Bobble Insulate en Bobble Sport.
Review: De Bobble, nuttig of vooral een onding? IKBENIRISNIET.
Daarna zuigt de fles zich langzaam weer vol met lucht, dat hoor je redelijk goed, dus absoluut niet handig tijdens een tentamen of op stille plekken. Om de zoveel tijd moet de Bobble afgewassen worden het filter verwijdert namelijk geen bacteriƫn enkel is de fles niet vaatwasserbestendig niet dat ik een vaatwasser heb, maar toch. To Bobble of not to Bobble?
Bobble Infuse waterfles met filter of fruitfilter Waterflessenwinkel.
De Bobble Infuse waterfles met filter of fruitfilter is geproduceerd in Amerika en is BPA vrij. Citron, Peacock, Fern, Poppy, Sugar Plum, Surf. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Bobble Tags: 590ml, waterfles met filter, waterfles met fruitfilter, waterfles met infuser, kunststof waterflessen, Fles met filter.
Waterbobble, waterfles met filter.
Zwart, Wit, Oranje, Magenta, Navy, Lavendel, Blauw, Rood, Groen. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Bobble Tags: kunststof waterflessen, 550ml, bobble, Fles met filter, Kunststof, water bobble, water fles, waterbobble. Camelbak Groove fles met filter. Bobble Sport 650ml. Black Blum Lunch pot lekvrije lunchtrommel.
Waterfles kopen BESLIST.nl o.a. Bobble, Dopper online.
Deze waterfles is ideaal voor onderweg. Bobble Insulate thermosfles 500ml Kleur: mintgroen. Dubbelwandige en moderne fles Koffie, thee of ijskoud water mee naar je werk, school of tijdens een lange autorit of wandeling? Dat doe jij in stijl met deze RVS thermosfles van Bobble.

Contacteer ons