Op zoek naar bobble fles?

bobble fles
 
Bobble Waterfles met Filter 055, L kopen? Bestel bij fonQ.
De Bobble is een stijlvolle en herbruikbare fles die water filtert terwijl je drinkt. Dat komt door het ingenieuze recyclebare koolstoffilter. De koolstof in het filter verwijdert chloor en andere vervuiling uit het kraanwater. Bobble verbetert zo de kwaliteit van iedere slok water die je neemt.
dopper fles prijs
Waterbobble, waterfles met filter.
De fles is niet geschikt voor de vaatwasser. Introductie video Waterbobble. Zwart, Wit, Oranje, Magenta, Navy, Lavendel, Blauw, Rood, Groen. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Bobble Tags: kunststof waterflessen, 550ml, bobble, Fles met filter, Kunststof, water bobble, water fles, waterbobble. Katadyn MyBottle Purifier.
artist impression
Bobble Archives Waterflessenwinkel.
De Bobble Jug, Bobble Infuse, Bobble Insulate en Bobble Sport. Hoogwaardige producten die er goed uitzien en het milieu besparen! Het design van de originele classic en vele andere Bobble producten is gedaan door Karim Rashid, de meest populaire industriële designer in Amerika.
buddha to buddha oorbellen
Review: De Bobble, nuttig of vooral een onding? IKBENIRISNIET.
Daarna zuigt de fles zich langzaam weer vol met lucht, dat hoor je redelijk goed, dus absoluut niet handig tijdens een tentamen of op stille plekken. Om de zoveel tijd moet de Bobble afgewassen worden het filter verwijdert namelijk geen bacteriën enkel is de fles niet vaatwasserbestendig niet dat ik een vaatwasser heb, maar toch. To Bobble of not to Bobble?
Bobble Infuse waterfles met filter of fruitfilter Waterflessenwinkel.
De Bobble Infuse waterfles met filter of fruitfilter is geproduceerd in Amerika en is BPA vrij. Citron, Peacock, Fern, Poppy, Sugar Plum, Surf. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Bobble Tags: 590ml, waterfles met filter, waterfles met fruitfilter, waterfles met infuser, kunststof waterflessen, Fles met filter.
De Bobble waterzuiverende waterfles.
Elke keer smaakte het water dat ik uit de fles dronk heerlijk fris en zonder bijsmaak. Maar hoe werkt de Bobble nu precies? het koolstoffilter van Bobble verwijdert organische bacteriën uit kraanwater en voldoet aan de NSF International Standard 42 voor chloor, smaak en geurvermindering.
WaterBobble 550 ml Vitaminstore.nl.
Ik heb een bobble besteld, alleen vraag ik me af of ik dat ook in de bobble fles kan doen Op woensdag 26 september 2012 beantwoord door klantenservice: Nee, de WaterBobble 500 ml is alleen voor het filtreren van water.

Contacteer ons